Adód 1%-ával segítsd a Ganz Rádióklubot!

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezz az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról. Ezt legkésőbb május 20-ig az SZJA-bevallási formától függetlenül is megteheted.

Személyi jövedelemadót fizető magánszemélyként az idén is dönthetsz úgy, hogy a megfizetett adód 1%-át felajánlod a Ganz Rádióklubnak (adószáma 19021746-1-13), további 1%-át pedig valamely egyháznak vagy a Nemzeti Tehetség Programnak.

Az 1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2018. évi személyi jövedelemadó-bevallást hogyan nyújtod be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhetsz.

 

A rendelkezés benyújtható:

  • személyi jövedelemadó-bevallás részeként 2019. május 20-ig (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • bevallási tervezeted on-line javítása esetén is lehetőséged van az elektronikus felületen az szja 1%-áról rendelkezni
  • bevallástól elkülönülten 2019. május 20-ig közvetlenül a NAV-hoz a 18EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban, a boríték leragasztásánál átlósan aláírva)

Letöltöm: 18EGYSZA rendelkező nyilatkozat

 Ganz Rádióklub adószáma: 19021746-1-13


A végére némi magyarázat, hogy miért nem magunkat ajánljuk. A Normafa Műhely egyesület 2018 év április havában alakult és az adózási  törvény szerint kettő év türelmi idővel kell számolnunk s csak ez után leszünk jogosultak az 1%-ra. 

 

 

Visits: 1