Marci barátom és az SWL…

Minap Marci barátom megkeresett azzal, hogy töltsem ki mint ajánlóként részére az SWL megfigyelőszám kérelmező lapját. Örömmel teljesítettem kérését hiszen ez is egy jel a sok közül hogy ő is komolyan gondolja a rádióamatőrködést. Tudjuk ez csak egy papír de a tulajdonosnak az eszmei értéken túl az “egy csapathoz való tartozást” avagy befogadás érzetét adja. Innentől már csak a közös munkán múlik, hogy azzal a bizonyos “HAX-YYY” azonosító jellel megelégszik vagy további ismeretek megszerzése után rádióamatőr vizsgát is tesz.  

Budapesti megfigyelőszám kérő űrlap itt, vidéki pedig innen tölthető le. 

 

Visits: 4

4 thoughts on “Marci barátom és az SWL…

  1. Jajj:-) Tibor!
    Köszönöm ezeket a motiváló szavakat! Nagyon köszönöm, a kitöltést és az eddigi segítségedet, munkádat , és hogy lehetővé teszed azt, hogy remélhetőleg egyszer én is CEPT Novice lehetek! Erős vágyam ez hiszen gyermekkorom óta vonzódom mindenhez ami elektromos ezen belül is a rádiók és a kommunikáció az éterben! Bár én inkább az ipari rádiózás híve vagyok, mint tudod de már nagyon szeretnék egy saját rádiót és antennát építeni! Köszönöm az OKTATÁS lehetőségét is! Bár tudom ez némi problémákkal jár(t)!? Remélem ez meg oldódott! És előre köszönöm a tagoknak és leendő segítőimnek, hogy eddig is segítettek ha bármiben kérdésem volt és nagyon pozitívak a tapasztalataim a klubról, és szeretnék egy jó rádiós közösség tagja lenni! Köszi ha elolvastátok! NM.

    1. Ugyan beküldtem már 9 napja, és még mindig semmi! ez mondjuk elszomorít picit, de hát Magyarhonban lassan őrölnek a kerekek, de mi kivárjuk ám! 😉

  2. Marci! Megfigyelőszám már meg van, s egy kis idő és lesz ott hívójel is. De nem csak Novice hanem Harec.

Comments are closed.