Nyereményeső a MOMkult-ban.

Többek között a fődíjat is elhoztuk.

Mint ismeretes majd két éves ici/pici késéssel de azért a MOM/Jászsági rádiós fiúk csak összehozták a BÚÉK Aktivitás 2019-2020 díjátadó ünnepséget. No de sebaj lényeg, hogy összejött. De nem is akárhogy, mármint a Normafa Műhelyesekre nézve igen kedvező volt a Naprendszer bolygóinak az állásása ugyanis minden tagunk aki ott volt nem tért haza üres kézzel, sőt aminek mindannyian örülhettünk HA5FET Tibor elhozta a főnyereményt is ami egy ETA porszívó volt.

Külön köszönet a HA5JA Attila, HA5SEA Flórián, HA7NS Béla és HA7BUS Jani szervezőknek, hogy évek óta töretlenül viszik a szervezést és egyre nagyobb az érdeklődés az aktivitás iránt! Erre jó példa, hogy ez a forduló 159 résztvevővel rekordot döntött, pedig volt a kiírásban némi csűr-csavar, de az amatőrök megoldották (meg szokták).



Végül is a Normafa Műhely csapatából hárman HA5FET Tibor, HA5ST Zoli és HG5ICON I(con voltak jelen a díjkiosztón és mindhárman értékes jutalmakat nyertek HA7BUS buszos Jani “segítsége” révén. Köszönjük Jani, egy sörre jó vagy nálunk ha legközelebb találkozunk! Csak el ne felejtsük (nem szoktuk)!

Még egy Jász diplomát is kapott HA5DSA András is, amit majd legközelebbi találkozásunkkor személyesen átadunk részére. A díjátadó ceremónia után baráti kiscsoportos beszélgetések folytak a rég nem látott amatőrök között. Itt tudtuk meg, hogy idén is lesz BÚÉK Aktivitás 2021-2022 december utolsó hetében, de a részleteket majd a szervezőktől időben pontosan megtudhatjuk. Addig nézegessük a díjátadó gálán készült képeket:

Visits: 2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük