2024-06-08

“Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!”

0

Nagy csodákat ne várj, ez is csak egy önerőből épülő szépülő baráti társaság!
Munka lesz rengeteg, tuti nem fogsz unatkozni, arról mi gondoskodunk.

Több irányból is jött részünkre megkeresés. Szívesen belépnének egyesületünkbe, de ezt ez idáig mi sem erőltettük, nem szerettük volna a tagság létszámát túl nagyra felduzzasztani. Jelenleg is a (rendes) taglétszámunk a törvényileg elvárt minimum felett van kicsivel s ezt a továbbiakban is szeretnénk megtartani. Ennek az a magyarázata, hogy alapító vagy rendes tagoknak az egyesület életében minden jogi lehetőség adott. Ez főleg abban nyilvánul meg, hogy ezen tagok vezető tisztségre választhatók és közgyűlésen van szavazati joguk. A törvényileg elvárt minimum (10 fő) felett kicsivel tartott számú rendes tagokkal ez a közös munka még megoldható kezelhető és nem generál feleslegesen nagy adminisztrációs terhet a vezetőség számára. Magyarul, van egy masszív mag aki dönt mindenben és a többségi tagság ezt kénytelen kellett elfogadni. Belátjuk ez nem túl demokratikus, de az egyesületünk működése szempontjából ez a legpraktikusabb megoldás.

Legutóbbi közgyűlésünkön változtattunk az alapszabály ez irányú tartalmán. Mostantól már pártolói tag is lehet bárki aki szeretne az egyesületünk újonnan belépő tagja lenni.

Mi a teendőd? Az alapszabályunk tüzetes elolvasása és az abban foglaltak teljes egyetértése után nincs más feladatod mint a Csatlakozási igény bejelentő lapot kitöltve elküldeni részünkre személyesen vagy a Kapcsolatok oldalon található elektronikus levelezési címünkre.

Gyere és legyél te is aktív részese ennek a történetnek!

Visits: 66

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük