2024-05-29

Az idei TeSzedd! akcióra 2024. április 22-28. között kerül sor! 
Regisztráltuk a Normafa Műhely és a HATESZ csapatát is 2024. április 28 vasárnapra 10:00  időpontban Kab-hegyen a Remete-lak rádiós bázisunknál lévő találkozási pontra.  A jelentkezésünket elfogadták. A Normafa Műhely csoport névre ha rákerestek a https://regisztracio.szelektalok.hu/login oldalon akkor ott a 2024 április 28. vasárnap időpontot kiválasztva megtaláltok minket és ott is tudtok online a csoportunkhoz csatlakozni. De ha ezt nem teszed meg akkor még az esemény napján április 28.-án vasárnap is lehet hozzánk csatlakozni. érdemes valamilyen módon jelezni részvételedet mert hogy délutánra közös bográcsos étkezést szervezünk.

Szemétzsákokat fognak biztosítani, mi 20 zsákot rendeltünk, azok már meg is érkeztek, reméljük elég lesz, ha nem akkor majd tartalékba is lesz, de reméljük annyi szemetet nem fogunk találni. A kezdés találkozás 10 órakor a Remete-lak rádióamatőr bázisunknál lesz. Odáig autóval fel lehet jönni és a területen lehet parkolni  A bázison lehet tisztálkodni étkezni és van rendes WC is, szóval minden ami komfort érzetet javítja. A terv szerint kisebb csapatokra oszlanánk és a környéken az erdei utakon kisebb nagyobb sétákat téve a kiránduló  utakon  és mellette az erdőben található szemetet kell majd zsákba gyűjteni és a séta végeztével visszahozni a kiindulási pontra a Remete-lakhoz vagy esetleg a hegyre felvezető aszfaltos út szélére lerakni a bekötözött zsákokat. 

Az akció weboldala      https://szelektalok.hu/teszedd/      itt lehet mindent fontos információt olvasni, lehet regisztrálni önkéntesként is a Kab-hegyi eseményünkre. A rendezvény nyílt lesz, szóval nem csak mi itt a rádióamatőrök alkotjuk majd a csapatot hanem bárki aki mint kiránduló arra jár az is velünk a csoportunkkal tarthat a szemétszedésben. 

TeSzedd 2024 fotógaléria.

Visits: 53

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük