2024-07-10

Kab-hegyi jelenlét, kábelárok ásás

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 25/08/2023 - 28/08/2023
Egész napos

Kategóriák


Néhány napra ismét élettel teli lesz a Kab-hegyi  Remete-lak.
Rádiózás, munka, pihenés, szórakozás és minden ami jólesik.

Sziasztok!

Most hétvégén augusztus 25.-én pénteken délelőtt folyamán megyünk fel Kab-hegyre. Nagy valószínűséggel 28.-án hétfő estig maradunk.

Terepi munkák lesznek a kábelárkok ásása és a védőcsövek elhelyezése valamint az oda tervezett erősáramú és gyengeáramú kábelek behúzása.

A markoló gépet péntek délután hozzák fel. Pénteken és szombaton előkészületi munkák lesznek. Vasárnap lesz a gépi árok ásás, aznapra feltétlenül számítunk segítőkre. Hétfőn is leszünk de akkor már csak a helyreállítási munkák maradnak.

További tereprendezési munkák közül a fűnyírás mert az már nagyon megnőtt, ezt leginkább fűkaszával lehetne vágni. tehát akinek van fűkasza kapacitása, azt szívesen látjuk a Remete-lak bázison. Lenne még favágás is, amihez benzinmotoros vagy elektromos láncfűrész lenne nagy segítség mert vannak nagyobb ágak amiket fel kell darabolni.

Szóval van feladat rengeteg, ha ráérsz és bármiben bármivel vagy csak kétkezi munkáddal tudsz segíteni akkor megjelenésedet örömmel vesszük, s munkádat előre is nagyon köszönjük! Ha jössz akkor azt jelezd előre, hogy szállással és étkezéssel tudjunk előre számolni.

Views: 27

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük