2024-05-29

Kab-hegyi jelenlét, tetőjavítás.

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 25/11/2023 - 27/11/2023
Egész napos

Kategóriák


Néhány napra ismét élettel teli lesz a Kab-hegyi  Remete-lak.
Rádiózás, munka, pihenés, szórakozás és minden ami jólesik.

Sziasztok!

Most hétvégén november 25.-én szombat kora délelőtt folyamán megyünk fel Kab-hegyre. Nagy valószínűséggel 27.-én hétfő estig maradunk.

Tetőjavítási munkák lesznek mivel az alsó épületnek a tetőszerkezetét megbontotta a szél. A már előzetesen felszállított palákkal lesz megoldva a javítás. Az épület belső tereinek a kitakarítása és előkészítése a további munkákhoz.


 
Ha időnkbe belefér akkor még terepi munkák is lesznek a védőcsövek elhelyezése valamint az oda tervezett erősáramú és gyengeáramú kábelek behúzása.

További tereprendezési munkák közül a fűnyírás mert az már nagyon megnőtt, ezt leginkább fűkaszával lehetne vágni. tehát akinek van fűkasza kapacitása, azt szívesen látjuk a Remete-lak bázison. Lenne még favágás is, amihez benzinmotoros vagy elektromos láncfűrész lenne nagy segítség mert vannak nagyobb ágak amiket fel kell darabolni.

Szóval van feladat rengeteg, ha ráérsz és bármiben bármivel vagy csak kétkezi munkáddal tudsz segíteni akkor megjelenésedet örömmel vesszük, s munkádat előre is nagyon köszönjük! Ha jössz akkor azt jelezd előre, hogy szállással és étkezéssel tudjunk előre számolni.

Normafa Műhely csapata

Visits: 27

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük