2024-04-14

Húsvéti QSO party 2023. eredmények, emléklapok, díjkiosztó.

0

Az idén először megrendezésre került aktivitás a maga száz feletti hazai és nemzetközi résztevőjével igen eredményes (közösségi) rádióamatőr munkának mondható. A kiírásban leírt feltételeket 119 rádióamatőr állomás sikeresen teljesítette. Emléklapok az alábbi oldalon letölthetők.

Díjkiosztó a 2023. évi BURABU rádióamatőr találkozón lesz. A díjakat csak a találkozón személyesen megjelenők közt fogjuk kiosztani! Gyere el és hozd magaddal családodat, feleségedet, gyerekeidet (kutyádat / macskádat) és legyél részese a történetnek!

A Budapesti Rádióamatőr Szövetség és a HA5KHC Puskás Tivadar Rádióamatőr Klub szeretettel meghív minden amatőrtársat és érdeklődőt, a Budapesti Rádióamatőr Bugi 2023-ra,  2023. jún. 9-10. péntek és szombati napon a Budapest, X. ker., Bánya u. 32. alatti iskola területén megrendezésre kerülő nyílt találkozójára. 

Rendezvény támogatói: ANICO Kft., Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Carhifi-Hungary Kft., GPSCOM Kft., HA5KHC Puskás Tivadar Rádióamatőr Klub, HA8DZ, IT-Media Kft., Kőbánya Önkormányzata, Normafa Műhely Egyesület, Nosztalgia Rádió Egyesület, Rádióvilág Kft. (HAM-bazár), Reményi Alapítvány, VOXline

Visits: 176

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük